ΕΣΠΑ

Το Ξενοδοχείο με μια ματιά

Για αξέχαστες διακοπές γεμάτες αναμνήσεις σας καλωσορίζουμε στο Ξενοδοχείο Mediterranee με όλες τις ανέσεις ενός 4 αστέρων ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο μας είναι τοποθετημένο ιδανικά στο γαλήνιο περιβάλλον της ακτογραμμής της Λάσση, μόλις 2 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι,πρωτεύουσα του νησιού. Χτισμένο ακριβώς επάνω σε έναν μικρό κόλπο με μια αμμώδη παραλία το ξενοδοχείο προσφέρει εκπληκτική θέα μέχρι τον κόλπο του Ληξουρίου. Τα καταγάλανα καθαρά και κρυστάλλινα νερά της θάλασσας καθιστούν την παραλία μας ιδανική για κολύμβηση.

Για την ψυχαγωγία σας υπάρχουν πολλές δραστηριότητες εντός του ξενοδοχείου όπου μπορείτε να συμμετάσχετε. Ένα γήπεδο τένις, ένας τραπέζι πίνγκ-πονγκ, βραδιές με ζωντανή ελληνική μουσική, είναι μερικές από τις μορφές ψυχαγωγίας που παρέχονται από το ξενοδοχείο μας.

*τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται

Οι άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν:

  • ευρύχωρο και ελκυστικό κεντρικό εστιατόριο
  • εστιατόριο και μπαρ της παραλίας
  • μπαρ της πισίνας
  • κεντρικό μπαρ
  • mini market
  • κοσμηματοπωλείο
  • σαλόνι τηλεόρασης
  • συνεδριακό κέντρο
  • καθώς επίσης και αρκετούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Βιωσιμότητα

Το Ξενοδοχείο μας με σεβασμό στο περιβάλλον και στις ομορφιές του τόπου μας, ακολουθεί μια σειρά ενεργειών με σκοπό να εναρμονιστούν οι  δραστηριότητες μας με τις επιταγές της εποχής για ένα πιο καθαρό και πράσινο περιβάλλον ελαχιστοποιώντας σημαντικά την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας αλλά και πόρων.

Μερικές από τις ενέργειες αυτές είναι :

Ανακύκλωση

Η ανακύκλωση χαρτιού και άλλων συσκευασιών, η επιστροφή των γυάλινων μπουκαλιών, η ανακύκλωση καμένων λαδιών και παλιών μπαταριών και η συνεχής προσπάθεια μας για τον περιορισμό εκτύπωσης χαρτιού στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Ενέργεια

Η αντικατάσταση των λαμπτήρων πυράκτωσης με οικονομίας, η εγκατάσταση ηλεκτροδότησης με κάρτα στα δωμάτια έτσι ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Στις εγκαταστάσεις μας γίνεται χρήση υγραερίου και όχι πετρελαίου για τη λειτουργία των μηχανημάτων εστίασης. Η θέρμανση νερού με ηλιακούς θερμοσίφωνες

Νερό

Χρήση συστήματος αυτόματου ποτίσματος για τους κήπους αλλά και η χρήση συστήματος ελεγχόμενης ροής σε καζανάκια και βρύσες

Τέλος με σεβασμό στην τοπική κοινωνία και στους εργαζομένους μας, υποστηρίζουμε την τοπική κοινότητα με προσλήψεις από τις γύρω περιοχές, και προτιμούμε τα τοπικά προϊόντα και τοπικούς προμηθευτές. Μέλημα μας η συνεχής εκπαίδευση της ομάδας διαχείρισης του ξενοδοχείου μας καθώς και του προσωπικού σε περιβαλλοντολογικά θέματα.

Στη προσπάθεια μας αυτή ζητούμε την πολύτιμη συνεργασία και βοήθεια σας.

Τα Δωμάτια & οι Σουίτες

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει άριστες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για αξέχαστες διακοπές στην Κεφαλονιά.

Δείτε τα δωμάτια

Η Κεφαλονιά

Τα πανέμορφα τοπία, οι εκπληκτικές παραλίες κάνουν την Κεφαλονιά έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς.

Περισσοτερα

Φωτογραφίες

Εξερευνήστε μέσα από τις φωτογραφίες μας την μεγάλη γκάμα από παροχές που προσφέρονται στο ξενοδοχείο μας.

Δειτε τις φωτογραφιες

Home
Book Now
Contact