ΕΣΠΑ

Πληροφορίες για την Κεφαλονιά

Αποστάσεις:

  • Αργοστόλι : 2 km
  • Σάμη : 25 km
  • Πόρος : 45 km
  • Αεροδρόμιο : 7 km

 

Κεφαλονιά

Tο νησί της Κεφαλονιάς είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά του Ιονίου. Επίσης κατέχει και τον μεγαλύτερο ορεινό όγκο από τα υπόλοιπα 6 νησιά.

Η Κεφαλονιά είναι το έκτο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα καλύπτοντας περίπου 737 τετραγωνικά χιλιόμετρα με ακτογραμμή 254 χλμ, έχοντας μεσογειακό κλίμα. Οι χειμώνες είναι ήπιοι όπου σπάνια εμφανίζονται χαμηλές θερμοκρασίες (σπάνια να πέσει η θερμοκρασία κάτω από 5 °C).

Σε αντίθεση, τα καλοκαίρια είναι ξηρά και θερμά με τις ελάχιστες βροχοπτώσεις κατά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνήθως είναι μεγαλύτερες από 30°C, και στις ανοικτές περιοχές οι επίγειες θερμοκρασίες μπορούν να είναι πάρα πολύ υψηλότερες. Η Κεφαλονιά είναι παγκοσμίως διάσημη για τα ιδιόρρυθμα γεωγραφικά φαινόμενά της, για την ψηφοφορία ως 10ο καλύτερος προορισμός στον κόσμο ως προς την φυσική του ομορφιά και πρόσφατα ως νησί του «Λοχαγού Κορέλι» από την ομώνυμη ταινία.

Τα Δωμάτια & οι Σουίτες

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει άριστες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για αξέχαστες διακοπές στην Κεφαλονιά.

Δειτε τα δωματια

Παροχές & Υπηρεσίες

Διαθέτει άριστες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, στοχεύοντας στην άνετη διαμονή των επισκεπτών του.

Περισσοτερα

Φωτογραφίες

Εξερευνήστε μέσα από τις φωτογραφίες μας την μεγάλη γκάμα από παροχές που προσφέρονται στο ξενοδοχείο μας.

Δειτε τις Φωτογραφιες

Home
Book Now
Contact